168 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapcourgetteeidooierfruitknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterselieroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroen, eidooier, dragon, kervel, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Scheermessen uit de Noordzee met zeekraal en mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, citroensap, citroenzest, dille, eidooier, elixer d anvers, gember, hoisinsaus, limoensap, olijfolie, peper, rijstazijn, scheermessen, sjalot, sojasaus, zeekraal en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gratin van hopscheuten

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, hopscheuten, kalfsfond, peper, room, sjalotjes, tijgergarnalen, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paling in het groen

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroen, citroenmelisse, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, laurier, lavas, marjolein, palingmoten, peper, peterselie, pimpernel, room, salie, sjalot, spinazie, tijm, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen met gehaktvulling

Ingrediënten:
bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gehaktballen

Ingrediënten:
beschuiten, citroenrasp, ei, half-om-halfgehakt, kruidenbouillonpoeder, melk, parmezaanse kaas, peper, ui en zaanse mosterd

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft in mosterdsaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, court-bouillon, eierdooiers, kreeften, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sherry, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling met kruiden

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, citroen, citroenmelisse, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rivierpaling, salie, sjalotjes, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Mouclade

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, eierdooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, mosselen, peterselie, room, saffraan, sjalot, venkelzaad, visbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...