Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, citroensap, courgette, deeg, ei, gist, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Istanbul: