Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg: