129 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbotercitroencourgetteeiknoflookkruidenlaurieroliepeperpeterseliepreisjalottijmtomaatuivruchtensapwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Barbecuesaus - salsa barbecue

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ingelegde groenten, ingelegde wortel, ingelegde zilveruitjes, kappertjes, melk, mosterd, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kip-mangosalade met oranje rijst

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelschaafsel, citroensap, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, mango, mayonaise, olijfolie, sinaasappel, ui, verse bladpeterselie, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Grouper met avocado - cernia all'avocado

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, citroen, citroensap, grouper, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Insalata calda di polpo - Warme octopus salade

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroensap, groene olijven, octopus, olijfolie, bladpeterselie, spaanse zwarte peper, witte wijnazijn, wortel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Baskische vissoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brandewijn, citroensap, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, prei, rauwe gamba, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, witvisfilet en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Couscous au poisson - Tunesische couscous met vis

Ingrediënten:
aardappelen, bladpeterselie, bleekselderij, brasem, chilipeper, citroensap, courgette, heek, kabeljauw, kaneel, kefta de poisson au coriandre en citron confit, koriander, kruidnagel, olie, paprikapoeder, peper, pompoen, raapjes, saffraan, schelvis, tomaten, tomatenpuree, ui, visballetjes, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Kaninchen mit Bulgur / Konijn met bulgur

Ingrediënten:
bleekselderij, bulgur, citroensap, citroenschil, dille, gedroogde abrikozen, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelstokjes, konijnenbotten, konijnenbout, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, walnoten, witte wijn, wortel, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloemkool, citroensap, ei, eierdooier, garnalen, gezouten en gedroogde tonijn, groene olijven, kadetjes, kappertjes, kleine champignons, knoflook, langoest, mosciame, oester, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode biet, schorpioenvis, schorseneer, selderijhart, sperziebonen, verse bladpeterselie, volkorencrackers, water, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / feestdagen
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Tuinbonenpuree

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, tahin, tuinboon, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Turkse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, peterselie, rode kool, rucola, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Risotto alla marinara - Visrisotto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, garnalen, inktvis, mosselen, olijfolie, bladpeterselie, rode spaanse peper, tomatensaus, ui, venusschelpen, vialone nano-rijst, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vis
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Skordalia

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroensap, knoflook, olijfolie, peterselie, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Aïolischotel

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, peultjes en wortel

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept couscous met pittige kip vleugels

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, couscous, gedroogde tijm, wortel, groene pepers, honing, ketchup, boter, mais, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie, verse koriander, water, zaden en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept couscous met pittige kip vleugels

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, couscous, gedroogde tijm, wortel, groene pepers, honing, ketchup, kipvleugels, boter, lente-ui, mais, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie, verse koriander, water, zaden en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

zeevruchtensalade

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Octopussalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, octopus, peterselie, rode chilipeper, ui, water, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gemarineerde mosselen met currydip

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, currydip, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, peterseliewortel, ui, witte balsamicoazijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Tortellini-groentesoep

Ingrediënten:
boter, gele paprika, kruiden, groentebouillon, kerstomaat, olie, peper, peterselie, knoflook, citroensap, tortellini, vermout, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...