185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroenraspcitroensapcourgetteextra vierge olijfoliefruitknoflookkruidenlauriermuntolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met wild konijn, olijven en majolein

Ingrediënten:
boter, citroen, groene olijven, knoflook, konijn, marjolein, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Adobo-marinade

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, rozemarijn, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gestoofde ossenstraat met pompoen en kaneel

Ingrediënten:
anijsster, citroen, flespompoen, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, tomatenblokjes uit blik, winterpompoen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamslende met in vanille gesmoorde witlof en zuringpesto

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boter, citroenschil, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamslende, munt, olijfolie, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, vanillestokje, witlof, zuringblad en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Cassoulet de essex

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, cannellinibonen, citroen, eendenbouten, tomaat, grof zeezout, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, lamsborst, laurier, malbec, merlot, nootmuskaat, olijfolie, prei, rozemarijn, sinaasappel, tijm, toulouseworstjes, ui en varkensbuik

Soort:
vlees / wild / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aziatisch gelakte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bonenkruid, citroenzest, fleur de sel, hoisinsaus, honing, knoflookolie, limoenzest, peper, rozemarijn, saké, sesamzaad, sojasaus en tijm

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Fideua in schaaldierenbouillon met bonen en tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroentijm, citroenzest, fleur de sel, gerookt paprikapoeder, kerstomaat, knoflookolie, rozemarijn, schaaldierenbouillon, snijbonen, sperziebonen, zout en zwarte fideua

Keuken:
Spaans / Belgisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Koude tulband met zilveren sardientjes

Ingrediënten:
bladzilver, citroen, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijn, sardienen, tijm, zout en zure room

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Ragu

Ingrediënten:
citroenschil, gezeefde tomaten, kalfsgehakt, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, rundergehakt, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kip met appelmoes

Ingrediënten:
andijvie, appelmoes, arachideolie, boerderijkip, boter, citroen, knoflook, laurier, peper, rozemarijn, sinaasappel, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
fruit / gevogelte / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...