Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- crumble/gratin
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: