Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Puree van savooiekool
- Ingrediënten:
- geklaarde boter, groentefond, peterselie, room, savooiekool, sjalot, spek en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, crème fraîche, ei, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Margriet kookboek: