891 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmuiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Quinoa met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, geitenkaasrol met kruiden, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, quinoa, rode paprika, tijm en tomatensaus

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Aubergine-pastataart

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde knoflookkruiden, macaroni, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode wijn, sjalot, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Driekleurige aubergine (en meer)

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gele paprika, kappertje, koriander, maldon zeezout, olijfolie, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, brood, kalfsgehakt, ui, olijfolie, passata, pecorino en tomaten

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aubergine-pastasalade

Ingrediënten:
aubergine, azijn, cherrytomaten, gerookte amandelen, harde hollandse geitenkaas, kappertjes, knoflook, olijfolie, penne rigate, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Aubergine-parmigianasandwich

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, brood, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, gedroogde oregano, tomaat, hard broodmeel, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...