664 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigembergemberpoederhoningkippenbouillonknoflookkoriandermuntnootmuskaatoliepeperpeterseliepijnboompittenplantaardige oliesuikertomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicum, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
aardappelmeel, braadkip, frisse rode wijn, kaneelstokje, kruidnagel, natuurazijn, nootmuskaat, plantaardige olie, rode ui, zoete sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rammenas, roodlof en appel

Ingrediënten:
appel, ciderazijn, citroensap, grof zeezout, honing, kaneelstokje, olijfolie, peterselie, rammenas, roodlof, witlof en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Kwartels gevuld met couscous, rozijnen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, couscous, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, honing, kaneel, kaneelstokje, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, rode ui, saffraandraadjes, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsbout, lamsfilet, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, pimentón, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Katia´s couscous

Ingrediënten:
amandelen, citroen, couscous, heek, kaneel, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Madfunia

Ingrediënten:
cayennepeper, dadelmelasse, gele rozijnen, gemalen kaneel, gemalen komijn, honing, kadaifideeg, kaneelstokje, kippendijen, knoflook, olijfolie, ui, kastanje, water, witte peper en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tajine van eend, honing en abrikozen

Ingrediënten:
eendenbouten, gedroogde abrikozen, koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, korianderpoeder, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Exotische rijstevlaai

Ingrediënten:
dessertrijst, eieren, gemberpoeder, kaneelstokje, mango, olie, saffraandraadjes, suiker, volle melk, witbroodmix en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden lamsschouder met saffraanrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberis, boter, kaneelstokje, kardemompeul, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoete lamsvleescouscous

Ingrediënten:
gedroogde kikkererwten, gember, honing, kaneelstokje, lamsschouder, olijfolie, rozijnen, saffraan, snelkookcouscous, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoete ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Lamstagine met doperwten en tomaten

Ingrediënten:
doperwt, kaneelstokje, komijnzaad, lamsnek, lamsschenkel, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Kip met mole

Ingrediënten:
bleekselderij, cacaopoeder, gedroogde rode spaanse peper, kaneel, kaneelstokje, kip, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, pure chocolade, rode wijnazijn, sesamzaad, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Tomatensaus

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tomaat en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met pittige zoetzure tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pulau van doperwten

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, doperwten, kaneelstokje, kardemom, kruidnagel, langkorrelrijst, nootmuskaat, plantaardige olie, santen, sesamolie, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Glasierte Wachtel auf Lauch-Champignon-Gemüse mit Granatapfelsauce / Geglaceerde kwartel op prei-champignongroente met granaatappelsaus

Ingrediënten:
boter, granaatappelpitten, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, kwartelborst, kwartelbout, olie, peper, prei-champignongroente, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...