624 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeidooiergemberknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Bouillon van gestoomd berkenhout, cantharellen en verse hazelnoten

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, berkenhout, boter, bouillon, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eiwitten, gedroogde verbena, gedroogd lievevrouwebedstro, hazelnoten, kippenbouillon, levensboomkegeltjes, witte wijn, zout en zwarte theebladeren

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkoolcurry met ei & rijst

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, citroengras, citroenrasp, citroensap, gehakt, groentebouillon, ei, kerriepoeder, kikkererwten uit blik, kokosmelk, olijfolie, peper en zout, roosjes, rozijnen, koriander, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, kaneel, ui, gember en zilvervliesrijst

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Spinaziecannelloni met hardgekookt ei

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, ei, gruyerekaas, melk, spinazie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gesmoorde prei met gepocheerd ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olijf, prei, witbrood en wittewijnazijn

Soort:
groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pittige misoramen met ei en sojabonen

Ingrediënten:
chinese kool, edelgistvlokken, eieren, furikake, boter, sesamzaad, groentebouillonpoeder, water, mais, noedels, plantaardige olie, sesamolie, shiitakes, sojabonen, srirachasaus, knoflook en witte miso

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Individuele tajines met andijvie en gepocheerd ei

Ingrediënten:
andijvie, gerookte zalm, groentebouillon, kippenbouillon, marokkaans brood, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pecorino romano, scharrelei, turks plat brood, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
tajine / varkensvlees / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Gekaramelliseerde Wittekoolsoep Met Ei En Gefrituurde Kappertjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, japanse sojasaus, kappertjes, komijnzaad, laurierblaadjes, groentebouillon, bakolie, frituurolie, panko, pimentbessen, rundvleesbouillon, tarwebloem, witte kool, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...