119 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeidooiereiwitfruitgehaktknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertomaatuivetwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, eidooier, groene kruiden, harissa, water, misopasta, mosterd, saffraandraadjes, sesamolie, sjalot, wasabipasta en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kaaspasteitjes - sanbusak

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, munt, olijfolie, plantaardige olie, sesamzaad, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch / pastei / frituur / kaas
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met tuinkruiden

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, dragon, ei, gedroogde gist, kervel, melk, munt, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

IJsparfait

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amaretto, eidooier, eiwit, groene gelatine, slagroom, suiker, verse muntblaadjes en water

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Dushpra - zoete dumplings met kersen en lamsvlees

Ingrediënten:
boter, dragon, ei, gedroogde zure kersen, harde bloem, kaneelstokje, kersen, kikkererwten, knoflook, lamsschenkel, munt, steranijs, ui, water, zoete kruidenmix, zout en zure kersenjam

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Koude tomatensoep

Ingrediënten:
eieren, ijs (water), knoflook, komkommer, munt, olijfolie, olijven, paprika, rode wijnazijn, tomaten, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Citroenmeringue-taartjes

Ingrediënten:
amandelpoeder, munt, citroenen, citroensap, ei, eiwit, bloem, gelatinepoeder, poedersuiker, zout, limoen, munt, boter, poedersuiker, room, suiker en water

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

sardische ravioli - culingionis

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, eierdooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, saffraan, salieblaadjes, verse munt en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Spinazie-venkel-kruidenpastei

Ingrediënten:
ei, bloem, bosui, feta, olijfolie, prei, rode ui, scharrelei, sesamzaad, spinazie, venkelknol, venkelzaad, verse dille, verse munt en water

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Pavlova's met fruit voor mijn moeder

Ingrediënten:
eiwit, fruit, likeur, maïzena, munt, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Millefeuille garnituur

Ingrediënten:
boter, eierdooiers, gedroogde kikkererwten, Groentebouilonblokje, gruyère, knolselderij, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, kruiden, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Spanakorizo - Spinazie met rijst

Ingrediënten:
citroen, ei, langkorrelrijst, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spek, spinazie, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...