Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze bamya - Okra met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, citroen, lamsvlees, okra, peper, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Keukendagboek 2: