Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen
- Ingrediënten:
- blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit Plenty more:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: