276 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcitroenschileifruitgroentekippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreisuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:

Mosselen met gegrilde watermeloen en boekweitpasta

Ingrediënten:
boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Court-Bouillon (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Lunch uit Een kookboek.:

Herbergsalade

Ingrediënten:
boterbonen, citroensap, citroenzest, doperwten, ei, eikenbladsla, gekonfijte tomaten, peper, prinsessenbonen, sjalot, volle yoghurt, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Rundertong

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, laurier, peperkorrels, rundertong, ui, wortel en zout

Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gestoofde ossenstraat met pompoen en kaneel

Ingrediënten:
anijsster, citroen, flespompoen, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, tomatenblokjes uit blik, winterpompoen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ossenstaart en donker bier, appel en aardpeer

Ingrediënten:
aardperen, appel-balsamicoazijn, appelsap, boter, citroen, donker bier, gellangom, kippenbouillon, mutzu-appel, olie, ossenstaart, ossenstaartbouillon, prei, rode wijn, sjalotjes, tijm, ui, verbenablaadjes, wortel en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Venkel-blauwschimmelboter

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, bloem, citroenrasp, gevogeltefond, knoflook, olijfolie, peper, pernod, sinaasappelrasp, sjalot, suiker, tijm, venkelknol, venkelzaad, wortel, zout en zure room-boter

Keuken:
Duits
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

De ultieme wintercoucous

Ingrediënten:
anijsster, boter, chilivlokken, couscous, gedroogde abrikozen, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groentebouillon, harissapasta, ingemaakte citroenschil, kaneelstokje, kikkererwten, koriander, laurier, olijfolie, paprikapoeder, pastinaak, pompoen, saffraan, sjalot, wortel en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Inktvissalade

Ingrediënten:
acaciahoning, citroen, grof zout, inktvis, kervel, knoflook, olijfolie, parelgerst, peper, radicchio, rode chilipeper, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...