234 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapcourgettegehaktgroentehamburgersknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsuikertijmtomaatuivetviswaterwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ossenstaart

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, kalfsfond, knoflook, knolselderij, laurier, ossenstaart, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Varkenspoten met vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, banaansjalot, bieslook, bouquet garni, grof zout, knolselderij, laurier, tomaat, varkenspoot, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Cannellinibonensoep met lamsvlees

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, citroen, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijn, kardemompeulen, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, pintobonen, selderijknol, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappelen, zhoug, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met spitskool en courgette

Ingrediënten:
couscous, gemberpoeder, kalfsstoofvlees, knolselderij, koriander, kurkumapoeder, lamsvlees, lichtgroene courgette, meiknol, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, roomboter, spitskool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spicy tofu scramble

Ingrediënten:
avocado, gehakt, gemalen zwarte peper, massala, rode ui, selderij, sojadrink, stevige tofu, knoflook, tomaat, zonnebloemolie en zwart zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Rundvleespastei met wijnbladeren

Ingrediënten:
arboriorijst, berberisbessen, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, griekse yoghurt, grof zout, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitjes, runderbouillon, rundergehakt, rundermerg, selderijknol, tomaat, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, donkere couverture, gerookte spekblokjes, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, laurier, mosterd, peper, peperkorrels, rode wijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus voor lasagne

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, kippenbouillon, kippenmaagjes, mager rundgehakt, pancetta, selderij, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:

Soul Burger

Ingrediënten:
appelazijn, cajunkruiden, cheddar, hamburgerbroodje, knoflook, maple syrup, pistachenoten, selderijstengel, sla, sukadevlees, tomaat, tomatenpasta, ui, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...