Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbakpoederbloembotercitroencitroensapeikaneelknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Saffraanalioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olijfolie, peper, wei, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Deltadressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, lente-ui, mierikswortelcrème, olijfolie, paprikapoeder, tabasco, tomatenketchup, worcestersaus, zeezout en zure ui

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Peanut butter & jelly sandwich

Ingrediënten:
boter, eidooier, frambozen, pindakaas, pinda's, slagroom, tafelsuiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Avocado-tofoe-tempoera in misosoep met soba

Ingrediënten:
avocado, chinese tofoe, eidooier, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, misobouillon, patentbloem, plantaardige olie, sake, sobanoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Maionese - Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, engelse mosterd, plantaardige olie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Verse tagliatelle met paarse broccoli en dunnen kaassaus

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, fontina, marjolein, oregano, paarse broccoli, parmezaanse kaas, pastameel tipo '00', tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kreeft met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, fijne mosterd, grof zeezout, kreeft, laurier, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Zeebaars in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, dragon, eidooier, extra vierge-olijfolie, fleur de sel, venkelzaad en zeebaarzen

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Aioli - allioli

Ingrediënten:
canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Eggs Benedict

Ingrediënten:
bacon, eidooier, eiwit, engelse muffins, geklaarde boter, olie, hollandaise en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Vleespastei - pastel de carne

Ingrediënten:
bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Mijn mayonaise

Ingrediënten:
eidooier, fijne mosterd, fijn zeezout, natuurazijn en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...