Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Pumpkin Fritters - Pompoenfrites
- Ingrediënten:
- bloem, dille, ei, frituurolie, gember, lente-ui, mineraalwater, olijfolie, pompoen, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoen, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: