Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, boter, bouillon, chocolade, citroen, citroensap, droge witte wijn, fruit, geitenkaas, groente, kaas, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, selderij, tijm, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen: