Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Mosselen op zijn Oostends
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, gruyère, laurier, mosselen, prei, room, selderij, ui, witte wijn en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: