536 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneiknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreitomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Eend met kersensaus

Ingrediënten:
eendenborst, kersen, kersenjam, kippenbouillon, maïzena, peper, peterselie, port, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenrug met pruimen

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, gedroogde pruimen, kippenbouillon, konijnenrug, peper, sjalot, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwartoogbonen

Ingrediënten:
boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met shiraz en gember

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, gember, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, shiraz, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

De uienfamilie

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, berkenwijn, boteremulsie, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, honing, kippenbouillon, laurierblaadjes, look-zonder-look, peterselie, prästost, sjalotjes, tapiocaparels, tijm, uien, witte uien, zittauer-uien en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Ossenstaartbitterbal met Le Puy-linzen

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, gelatine, jeneverbessen, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, puy-linzen, grove mosterd, ossenstaartbouillon, ossenstaart, paneermeel, peperkorrels, sjalot en tijm

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met groentevulling

Ingrediënten:
bruine fond, courgette, droge sherry, gele pompoen, kippenbouillon, lamsbout, maïzena, parmezaanse kaas, saffloerolie, sjalot, tijm, ui, water, winterwortel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kip met calvados en roomsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, boter, braadkip, calvados, crème fraîche, jonagold appel, kippenbouillon, maïzena, peper, sjalot, tijm, verse peterselie, verse tijm, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui

Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Bloedworst

Ingrediënten:
grof zout, kippenbouillon, reuzel, rijst, tijm, ui, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop, varkenspoten, varkenszwoerd, witte kool en witte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Ossenstaart met kaneel en rodewijnsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, rode wijn, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, worcestersaus, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Varkenshaasbiefstukjes met cantharellensaus

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, room, sjalot, spitskool, tijm, varkenshaasbiefstukjes, verse cantharellen en witte wijn

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...