Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Gekoelde avocadosoep
- Ingrediënten:
- avocado, gemalen komijn, kippenbouillon, limoensap, olijfolie, sjalot, tabasco, verse koriander en zure room
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroengras, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, vissaus, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Simpel:
Lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik: