Recept uit Home made:
Terrine de campagne
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Soort:
- vlees / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: