Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Moussaka
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, eieren, kaneel, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, romanokaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: