Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Sardines in de hitte
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, haring, knoflook, olijfolie, peterselie, rode peper, sardines, ui en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De gezonde Joodse keuken: