Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Spis:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!: