Recept uit De truffel:
Ravioli met knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: