Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, bouquet garni, cayennepeper, cognac, dragon, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: