Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Armeense abrikozensoep met komijn
- Ingrediënten:
- gedroogde abrikozen, gemalen komijn, olijfolie, rode linzen, ui, water, wortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Mediterraneo:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: