Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Fluweelzachte paté
- Ingrediënten:
- boter, brandy, kippenlever, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, salie, tijm en ui
- Soort:
- gevogelte / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: