Recept uit Koude keuken:
Bourgondische hazenlende
- Ingrediënten:
- cognac, hazenrug, jeneverbessen, laurier, olie, peperkorrels, rode bourgogne, selderij, sjalot, suikermeloen, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: