Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Frittelle di baccalà
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, ei, melk, olie, stokvis en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: