Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Romige polenta
- Ingrediënten:
- boter, mascarpone, melk, olijfolie, polenta, water, witte truffel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gehakt, gist, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, spinazie, suiker, tarwebloem, tijm, ui, volle melk, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / nagerecht uit Spaans:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Italiaans koken:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: