Recept uit De Urban Cook:
Portugese Varkensbuik Met Schelpen
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, varkensbuik, venusschelpen en vermout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit The naked chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: