Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroeneiknoflookkomkommerkorianderlente-uimuntolieolijfoliepeperpeterselierode uisjalotsuikertijmtomaatwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sashimi

Ingrediënten:
citroensap, japanse sojasaus, mirin, sherry, visfilet en voorjaarsui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Oesters naturel

Ingrediënten:
citroensap, oesters, sjalot en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Roomsaus

Ingrediënten:
beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pindadressing met gember

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gembersiroop, maïsolie, pinda, sambal brandal en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Eet jezelf mooi, slank en gelukkig:

Zomerse kruidencouscous

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, citroensap, couscous, extra vergine olijfolie, gemalen zwarte peper, kaneelpoeder, knoflook, sinaasappelsap, verse koriander, verse munt, zeezout en zoete tomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:

Pepernotenpaté

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, bruinbroodkruim, citroensap, ei, moesappel, olijfolie, ontbijtspek, pepernoten, peterselie, sinaasappelsap, tijm, ui en varkenslever

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal prei

Ingrediënten:
citroensap, kemiries, prei, rode ui, sambal oelek en santen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch / condiment
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Wortel-amandelsoep

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmoes, appelsap, citroensap, dijon-mosterd, dille, gedroogde cranberries, kaneelpoeder, kruidenzout, olijfolie, ui, wortel en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kiploempia's met zwarte bonen

Ingrediënten:
broodkruimels, chilisaus, citroensap, honing, kipgehakt, lente ui, loempiavellen, sojasaus, waterkastanje en zwarte-bonensaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Gerookte ansjovisdressing

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte ansjovisfilets, moscatelazijn en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...