Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieidooiergistkaneelknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikerwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Witte-rijstsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, gruyère, melk, rijst, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, jam, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Luchtige kaasdumplings

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cottage cheese, eidooier, eiwit, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter gesmolten, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Sabayonsoufflé - soufflé con zabaione

Ingrediënten:
bloem, eiwit, fijne kristalsuiker, lange vingers, marsala, melk, perzik, sabayon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, goudreinet, kaneel, lichte ruwe rietsuiker, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, sultana's, vanillestokje, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Voorjaarsbroodrol met zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, meikaas, melk, voorjaarskruiden, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gefrituurde koolvis met skordalia

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, koolvisfilet, kruimige aardappel, olijfolie, paneermeel, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Bokkenpootjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boterroom, broyage, eiwit, maïszetmeel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoet
Haal meer recepten op...