313 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbroodfruitgroentekalfsbottenknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterselierijsttijmtomaatuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurier, peterselie, prei, runderbotten, tomaat, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rundvleesbouillon

Ingrediënten:
broeipoot, knoflook, laurier, prei, schenkel, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Heller Kalbsfond - Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
kalfsbotten, knolselderij, laurier, prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Langzaam gebraden kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, honing, kalfsfond, kalfsschenkel, prei, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vitello tonato

Ingrediënten:
kalfsfond, kalfsfricandeau, knolselderij, olijfolie, peper, prei, tonijnsaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Groentecalzone met kalfsgehakt

Ingrediënten:
eidooier, gemengde slasoorten, gratinkaas, harissa, kalfsgehakt, kerstomaat, knoflook, oregano, passata, pijnboompitten, prei, puntpaprika, rode ui, tomatenconcentraat en volkorenwraps

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Kalfstong

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, blank, kalfstong, knoflook, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tripes à la mode de Caen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Bruine kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Wildfond

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, snijafval van wild, tomatenpuree, water, wildkarkas, witte peperkorrels en wortel

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Runder- of kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, knoflook, prei, runderbotten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Bouchées à la reine - Ragoutpasteitjes

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, bloem, boter, champignons, crème fraîche, eidooier, grof zout, kalfsschouder, kalfszwezerik, kip, kipfilet, knolselderij, kruidnagel, laurier, lavas, peper, peterselie, prei, selderijblad, slagroom, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / pastei / orgaanvlees
Haal meer recepten op...