Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: