Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Beurre blanc
- Ingrediënten:
- boter, champagne, droge witte wijn, laurier, peper, room, sjalot, tijm, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: