Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Restje kippenvlees in phyllodeeg met rozijnen, kaneel en kaas
- Ingrediënten:
- extra vergine olijfolie, gedroogde munt, gehakt, gemalen kaneel, ei, gruyère, kaas, kippenvlees, krenten, peper en zout, rozijnen en uien
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / nagerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Elzas:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht uit Moro: