Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Aardappelselderijsoep met truffelolie
- Ingrediënten:
- aardappel, kippenbouillon, knolselderij, slagroom, tijm, truffelolie en witte ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy: