Recept uit Sous vide:
Artisjokken à la barigoule
- Ingrediënten:
- artisjokharten, kalfsfond, blank, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, sjalot, ui, witte wijn en wortel
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, gember, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Simpel Sushi:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: