400 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapeigistknoflooklauriermelkolieolijfoliepeperpeterselierode uirode wijnrunderbouillonsjalotsojasaustijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot ontbeend, laurierblad, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb trempó

Ingrediënten:
bloem, paprika, gist, olijfolie, peterselie, suiker, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met Indiase specerijen

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, chilipoeder, gemberpoeder, gist, griesmeel, kerriepoeder, knoflookpoeder, kokos, komijnpoeder, korianderzaad, maanzaad, pinda, sesamzaad, suiker, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Olijven-uienbroodjes

Ingrediënten:
bloem, brood, gedroogde gist, grof zout, peper, suiker, taggiasca-olijven, tijm, ui en gist

Soort:
vegan
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Sfincione (sfincione)

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovisfilet, bloem, broodkruim, caciocavallo, gist, olijfolie, oregano, pecorino, primo sale, suiker, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde kuikens

Ingrediënten:
bloem, braadkuiken, citroen, olijfolie, paneermeel, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
bloem, gele rozijnen, groentebouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode wijn, suiker, ui, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stokvis met groenten - Bacalao con samfaina

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, stokvisfilet, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Bosuikoekjes met dipsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode peper, sesamolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Thaise loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, bloem, garnalen, gedroogde chinese paddestoelen, knoflook, lente ui, loempiavellen, mihoen, rode peper, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Southern fried chicken

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippendijen, kippenpoten, knoflook, knoflookpoeder, laurier, rietsuiker, rodekool, rodewijnazijn, tijm, uienpoeder, venkelzaad, zeezout, zoete aardappel en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Kip in chocoladesaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde flensjes

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, cayennepeper, cervelaatworst, doorregen spek, ei, knoflook, melk, olie, paprikapoeder edelsusz, sodawater, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / hartige hapjes
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Recept uit Appels en peren:

Pastei van varkensdraadjes met salie en appel

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cheddar, eierdooier, grove mosterd, kippenbouillon, procureur, salie, ui, water en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Maischowder met tomaat

Ingrediënten:
bloem, boter, croutons van maïsbrood, druivenpitolie, halfvolle room, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, melk, suiker, tomaat uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...