Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Melklam - agneau de lait
- Ingrediënten:
- laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Morito:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: