157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloemboterchampignoncitroensapcrème fraîcheeidooiergruyèreknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uiroomsjalotslagroomspinazietijmwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, marsala, nootmuskaat, olie, suiker en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Griekse hartige picknicktaart

Ingrediënten:
aubergine, bladerdeeg, ei, feta, knoflook, langkorrelrijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Taartjes van kweepeer en drie soorten kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Allymes taart - tâtre des allymes

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pompoentaart

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, hartig deeg, ei, milde currypasta, peper, pompoen, ui, verse koriander, zout en zure room

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Groentenquiche

Ingrediënten:
30plus kaas, bloem, champignon, courgette, demi creme fraiche, ei, gedroogde italiaanse kruiden, knoflook, margarine bladerdeeg, olijfolie, peper, ui, winterpeen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Ajuintaartjes met passendalerkaas

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, crème fraîche, ei, franse mosterd, melk, nootmuskaat, olie, passendale kaas, peper, slamelange, ui, walnotenolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spanakopitta

Ingrediënten:
bosui, ei, feta, fillobladerdeeg, nootmuskaat, olijfolie, spinazie, verse dille, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaas en pecantaart

Ingrediënten:
aardappel, blauwschimmelkaas, ei, eidooier, halfvolle room, olijfolie, pecannoten, peterselie, ricotta, room, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, eierdooier, olijfolie, peper, reuzel, runderhaas, truffel uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Shii-take taartjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosui, boter, cayennepeper, ei, medium dry sherry, shii-take, sojasaus en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvlees pastei met paddestoelen en rijst

Ingrediënten:
aardappel, biefstuk, bladerdeeg, dijonmosterd, ei, gedroogde paddestoelen, knoflook, morilles, olijfolie, pompoen, sjalot, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Haal meer recepten op...