203 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcayennepepercitroencitroensapeigemberpoedergroentebouillonhoningkaneelkippenbouillonknoflookkorianderlauriermelkoliepeperpeterseliesaffraansjalotsuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Sint-Jakobsschelp uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, courgette, extra vierge olijfolie, gember, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelpen, tijm en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse kaas burgers

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, mozzarella, olijfolie, paneer, rode ui, verse kaas, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Garnelen in orientalischer Gewürzbutter mit Zimt-Linguine / Garnalen in orientaalse kruidenboter met kaneel-linguine

Ingrediënten:
citroenrasp, gedroogde rode chilipeper, geklaarde bruine boter, gember, groene kardemompeulen, garnaal, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, linguine, milde chilivlokken, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde tofu-spiesjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, olijfolie, paprika, rode ui, stevige tofu, tomaat, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde verse kaas

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, mozzarella, olijfolie, paneer, paprika, rode ui, tomaat, verse kaas, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pittige rode linzen met komkommeryoghurt

Ingrediënten:
asafoetida, boter, fenegriek, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, griekse yoghurt, groene chilipeper, kerrieblaadjes, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, mild paprikapoeder, olijfolie, rode splitlinzen, tomaat in blik, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Pie met kip

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gember, kippenbout, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, prei, quatre épices, rode peper, sojasaus en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Legendarische 'cloothie'-pudding

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, clementine, ei, gedroogde vruchtjes, gemberpoeder, granny smith, kaneel, koekkruiden, olijfolie, suikerstroop, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij malai köfte

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, chilipoeder, fijne kristalsuiker, garam masala, gember, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, maanzaad, plantaardige olie, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenskoteletten met ratte-aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Crêpebuideltjes met zoet-zure groente

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, cashewnoten, cayennepeper, chilisaus, eidooier, gele paprika, gember, groentefond, judasoren, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, palmsuiker, peultjes, pompoen, rijstwijn, rode paprika, rode rijstazijn, savooiekool, sojasaus en witte rammenas

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Pokébowl met tonijn

Ingrediënten:
avocado, bloemkoolrijst, chilipeper, citroensap, coconut aminos, gember, ghee, kokosazijn, kokosolie, komkommer, lente-ui, limoensap, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sriracha, verse tonijn en zout

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Wildbiefstukjes met gembersaus

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gemberpoeder, hertenbiefstuk, olie, peper, reebiefstuk, rode wijn, sinaasappelmarmelade, stemgember, tijm, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met gestoofd witlof en risotto van gerst

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, franse nestduiven, gember, gerst, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, lente-ui, olijfolie, oude harde kaas, peper, rode nerf zuring, rozemarijn, sjalot, steranijs, tijm, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Haal meer recepten op...