Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Heldere soep met witte bonen
- Ingrediënten:
- gedroogde witte bonen, groentefond, knoflook, knolselderij, olijfolie, oregano, peterselie, prei, tomaat en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, gember, groente, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit From farm to fork in Twente:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Spis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Recept uit De worst story:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De herenkookclub: