Witte druivensap

Witte druivensap wordt beschouwd als druivensap.

Zoek naar witte druivensap in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte druivensap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste witte druivensap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte druivensap:

Een recept uit Laura Emmelkamp en Scato van Opstall - Keet smakelijk

Recept uit Keet smakelijk:

knolselderijsoep

Ingrediënten:
blauwe kaas, knolselderij, pastinaak, peer, roomboter, tijm, walnoten, water en witte druivensap

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / nagerecht uit Dressings en marinades:

Vruchtengelei

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, blauwe druivensap, carambole, marinade bij vruchtengelei, poedergelatine, witte druiven en witte druivensap

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Tiziano

Ingrediënten:
blauwe druivensap en prosecco di conegliano

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivensalade

Ingrediënten:
citroen, citroenmelisse, druiven, druivensap, gekonfijte citroenschil, gemalen hazelnoten, krenten en rozijnen

Soort:
fruit
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Wijnschuimsaus

Ingrediënten:
brandewijn, druivensap, eidooier, riesling en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / nagerecht uit 1080 recepten:

Druivengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, blauwe druiven, citroensap, druivensap, kristalsuiker, verse munt, witte druiven en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

ajo blanco

Ingrediënten:
blauwe druiven, gemalen amandelen, knoflook, olijfolie, wittebroodkruim, witte druivensap en yoghurt

Keuken:
Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Rodebessensoep

Ingrediënten:
aalbessen, appelsap, braambessen, citroen, druivensap, frambozen, kristalsuiker, maïzena, zure kersen en zwarte bessen

Soort:
fruit / zoet