Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, deeg, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, knoflook, kristalsuiker, meel, olie, patentbloem, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tafelzout, ui, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Istanbul:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag: