Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker: