Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Creoolse rijst
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni en langkorrelrijst
- Keuken:
- Surinaams / Cajun / Caraïbisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, cayennepeper, droge witte wijn, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, risottorijst, runderbouillon, runderfond, saffraan, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: